keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Selkätuskan selätystä...

Huoh! Voi, ku ihminen ei opi kerrasta. Toistamiseen tuskailin selkäni kanssa, jumiutui taasen oikein kunnolla, ettei aamulla päässyt omin avuin ylähä (ei eilen, eikä tänään). Ihan omaa syytäni, voisi paremmin kiinnittää työasentoihin huomiota... No nyt ollaan taas paremmalla puolella ja toivoisin nyt oppineeni jotain (muisti on kyl hyvä, mutta niin pirun lyhyt)...
Tälläisiä lakkeja olen ommellut useamman viime viikolla, kummipojat ovat saaneet omansa ja muutama muukin poitsu...Pienimmälle kummipojalle ompelin kokeilumielessä viel traktoritumput. Saapi nyt sitten nähdä millaiset ovat käytössä. Kangas on edelleen Lasten Metsolan traktorijoustista.
Sen verran tänään jo uskaltauduin koneiden ääreen, että ompelin pojalle hupparin. Ensimmäsessä kuvassa on hupparin alkuperäinen olemus. Suoraan 70-luvulta "ihanainen" velourmekko, miehen mielestä näytti kyllä aamutakilta, mutta mekko se oli oikeasti. Meillä oli reilu neljä vuotta sitten 70-luvun pippalot mun kolmikymppisten kunniaksi ja kaikki olivat sen aikaisissa vaatteissa, sieltä siis tuo kuva! Voi luoja, että mä oon hehkeän näköönen...
No niin nyt kuitenkin itse asiaan: tälläiseksi mekko sitten jalostui. Poika tykkää kovasti vihreästä, joten kauaa ei tarvinnut miettiä mitä ja kenelle mekosta ompelisin. Kyllä tällä nyt kelpaa kouluunkin mennä totes poika sovituksen jälkeen! Pieniä paloja mekosta viel jäi ja suunnittelen parhaillaan miten hyödyntäisin loputkin. Kangas on niin hyvänlaatuista, ettei roskiin malta laittaa loppujakaan..johnain vaiheessa ehkä näette mitä lopuista tuli..

1 kommentti:

  1. Hih, kiva mekko! =D Mutta tuollaisessa olis oikeasti aika rento oleskella kotosalla.

    Sullako olis ylimääräisenä sitä valko-ruskeaa kukkakangasta? Voisin kyllä ostaa sitä jos se kerran joutavana pyörii! Laitatko mailia tosimummo@wippies.fi =)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle arvokas, jätäthän jotain viestiä käynnistäsi!