maanantai 4. huhtikuuta 2011

Kylläpäs aika vierähti...

..siis edellisestä päivityksestä on toooosi pitkä aika. Tässä olisi nyt kuitenkin jotain murusia puuhailuistani, olkaat hyvät!
Näin tälläisen ihanan virkatun maton mallin ja pitihän sitä sitten heti testata. Värkit kävin hakaasemassa paikallisesta liikkeestä ja sielä oli niukasti värejä, joista sininen oli paras. Sitä oli just se pari kiloa mikä ohjeessa oli menekki. Noh, arvaatte varmaan: juu-u, eihän se piisannu. Tuollainen pieni pätkä jäi vajaaksi, kyllä voi harmittaa!!!! Oli muuten tosi nopea tekoinen tuo matto, parina ehtoona istuin tovin telkkarin äärellä ja siinä se valmistui.

 Kävin sunnuntaina pikkuneitien vaatekaapin läpi ja poistin pieneksi jääneitä vaatteita. Isommalle ei sitten jäänytkään kuin parit housut hyllylle, oli niin venähdetty pituutta. Täytyy välillä ottaa aikaa ja ommella omilleenkin, ettei kävis niin että suutarin lapsilla ei ole kenkiä. Tässä olisi ensimmäiset pöksyt, alemmassa kuvassa on kankaan oikeampi sävy. Kangas on velouria ja koko on jo 116cm (pikkuusen jäi vielä kasvunvaraa)

3 kommenttia:

Jokainen kommentti on minulle arvokas, jätäthän jotain viestiä käynnistäsi!