tiistai 8. helmikuuta 2011

Tiistaipäivän saldoa!

Tällaista valmistui tänään, ei paljoa, mutta kuitenkin...Aamupäivällä parannettiin ystävän kanssa maailmaa ja syötiin suklaamuffineita; terveellinen lounas sanoisinko...
Poika on odottanut hämis-takkiaan hyvän tovin, täytyi oikein päättää ,että nyt sen teen, koska kaikkien muiden ompelukset ajoivat aina tämän työn edelle. Poika on todella onnellinen takistaan ja luulempa ,ettei hetkeen saa pois päältä...Takki on fleeceä ja hupun vuoritin trikoolla.


Tilauksesta ompelin kolmelle pojalle myssykät. Lakit ommeltiin kevättakkeihin sointuviksi. Päällikangas on velouria ja sisällä trikoota. Muutenkin noita lakkeja on tullut viimeaikoina ommeltua ihan urakalla. Osa tulee puorin puolelle myyntiin, toiset ovat lähteneet samantien uusille omistajilleen.

1 kommentti:

  1. Pipot onnistui tosi hyvin! Toi harmaa näyttää just samalta kuin Po.p:n harmaa kuoritakki, onneksi pääsee pian sovittelemaan, ja sammakko, ihan huippu! Meidän kevät näyttää aika harmaalta isompien poikien osalta mutta onneksi nuorimmainen taitaa olla sitten se väripilkku. Näytti muuten tuo hämisfleecekin hyvältä!
    -Heli

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle arvokas, jätäthän jotain viestiä käynnistäsi!