keskiviikko 25. elokuuta 2010

Helavöitä ja kenkien metsästystä...


Lopultakin löytyi molemmille pojille helavyöt Jussi-pukuihinsa. Yhtään ei taas hankinta jäänyt viimetippaan, eihän? Muutamassa paikassa tuli käytyä hakemassa eioota, kunnes rustoopuorista löytyi ensimmäinen ja paikallisesta kultaliikkeestä toinen. Kyllä nyt kelepaa lähtiä häihin täältä pohjanmaalta, ku puukootki on matkas...
Tyttöjen kengät ovat aiheuttaneet päänvaivaa. Valkoisia juhlakenkiä ei vaan meinaa olla tähän aikaan vuodesta enää jäljellä. Ja sitten jos löytyy, niin on vain toiselle sopivat.. Toivottavasti tytsyt eivät sipsuttele kirkonkäytävää paljain jaloin  :)
Ompeluhommat eivät ole tänään edistyneet kovinkaan paljon, ku on taas tämä kaikki menee ja pääsee eri aikaan -päivä. Uusia kankaita löysin kyllä eilen Eurokankaalla pikaisesti käydessä. Niistä tulee kuvia sitten myöhemmin, luultavasti valmiina ompeluksina! Osaan on jo tilausta päällä..
Nyt meinaamma maalata kiviä, muksut ovat mankuneet sitä hommaa jo useamman päivän ja onneksi tuo sää taitaa sallia pihalla maalaamisen (ainakaan vielä ei sada). Taitaa tulla perinteisiä leppäkerttuja, jos yhtään nuo huhupuheet pitää paikkansa ja sitten kuuulemma jotain traktorikuvaasta.. saapi nähärä!

1 kommentti:

  1. Katos Katiki pitää blogia näitä on kiva lueskella aikansakuluksi

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle arvokas, jätäthän jotain viestiä käynnistäsi!